Frokostmøte september

Frokostmøte september

Publisert av Mette Lilleberg den 28.09.23.
I dag har vi hatt vårt første felles frokostmøte sammen med NAV Bamble og næringsavdelingen i Bamble kommune.
📌Det var 50 påmeldte og vi er så glade for at så mange ville være med oss på Quality Hotel Skjærgården. Nydelig frokost, presentasjoner og mingling.
📌Tusen takk til Telemark Næringshage og Linn Steen som kom og fortalte om næringshagen og næringsprogrammet. Dette vil vi i Bamble ha god nytte av fremover, både i foreningen og i næringslivet.
📌Vidar Lager fra Nav snakket om" Hva kan Nav gjøre for deg - og hva kan du gjøre for Nav? Veldig fint å kunne samarbeide med Nav!
📌Næringssjef Hege Cecilie Timm Bjørnerud og næringskonsulent Marius Frost fortalte om tilskuddsordninger, arealplanen, Bambles første strategi og handlingsplan for næring, og prosjektet på Skjerkøya. De var selvfølgelig også opptatt av hva som skjer på Frier Vest og omdømme prosjektene som nå er i Grenland.
📌Bamble næringsforening fortalte om dagens status i foreningen og hadde gode samtaler med både gamle og nye bekjentskaper. En veldig nyttig og hyggelig formiddag på Skjærgården. Og vi fikk enda en ny bedrift inn som medlem🥰
Dette er en viktig arena for oss alle og vi ønsker gjerne innspill til ulike temaer som vi kan ta opp på møtene våre 😀