Bedriftsbesøk hos Grep Bamble

Bedriftsbesøk hos Grep Bamble

Publisert av Mette Lilleberg den 15.04.24. Oppdatert 16.04.24.

Grep Bamble fremstår som en travel og dynamisk virksomhet, med et bredt spekter av tjenester og produkter. Fra dekkbutikken og dekkhotellet som hjelper kundene med å forberede seg på sesongskiftet, til snekkerverkstedet som skaper skreddersydde løsninger for både bedrifter og private.

Det er imponerende å høre om deres evne til å tilpasse seg kundenes behov, enten det er gjennom å tilby måltilpassede produkter som blomsterkasser og rastebenker, eller ved å levere spesialtilpasset emballasje.

Deres engasjement for kvalitet og kundetilfredshet gjenspeiles i den høye etterspørselen etter deres tjenester, som det fullbookede dekkhotellet og den travle bilvaskavdelingen som Bamble kommune setter stor pris på.

Det er tydelig at Grep Bamble ikke bare er en bedrift, men en viktig ressurs i lokalsamfunnet, som bidrar til både økonomisk vekst og kundetilfredshet.

Grep Grenland har et samarbeid med Nav (AFT) og er et tilbud om jobb i et tilrettelagt arbeidsmiljø før du starter arbeidstrening i en vanlig bedrift.

Varig tilrettelagt arbeid (VTA) er et tiltak for personer som har eller i nær framtid forventes å få innvilget 100% uføretrygd. VTA-arbeidstakerne i GREP jobber med produksjon av varer og tjenester for salg på det åpne markedet. Arbeidsoppgavene tilpasses den enkeltes yteevne. GREP sysselsetter over 205 VTA ansatte.