Sommerhilsen fra BNF

Sommerhilsen fra BNF

Publisert av Mette Lilleberg den 08.07.24.

Vi ønsker alle en riktig god sommer! Selv om været ikke har vært beste siste tiden så er det noe med det å ha ferie! OG her i Bamble er det mye som skjer, så kjedelig blir det ikke!

Tusen takk til alle dere som har bidratt til at vi har hatt bra frokostmøter siste halvåret. Det har vært bra oppmøter og mange har skapt flere nye bekjentskaper.

De siste ukene har BNF i samarbeid med Bamble kommune jobbet sammen med Polaris Media for å lage filmer og innhold til sommerkampanje for Bamble kommune.   BNF har de fleste reiselivsbedriftene i Bamble som sine medlemmer og ønsker at våre medlemmer får god synlighet på kampanjene. Det blir fokus på Skjærgårdscruiset fra Langesund til Valle. Koggen til Langøya er det andre produktet som blir mye markedsført i kampanjen , og  for næringslivet i Langesund og restauranten på Langøya er dette et produkt som trekker folk til byen.

Solkysten Handelsforening har for første gang sammen med Amedia laget egen sommermarkedsføring for Langesund. Det er første gang handelsforeningen har gått sammen om digital markedsføring, og det er fokus på å få alle de som sitter på hyttene til å ta turen til Langesund, også nærområdet vårt er prioritert. BNF har bidratt til at kampanjen og egen nettside er på plass.

Ved å vise frem og markedsføre kommunen vår øker vi også mulighetene for å få flere innbyggere til kommunen vår, og vi håper vi kan få støtte til høsten for å lage nye filmer som vil gå på bostedsattraktivitet samt en  film om næringslivet i Bamble. Her ønsker vi å fremheve vårt eksisterende næringsliv, som igjen vil øke attraktiviteten for å starte næring i Bamble. Vi ønsker mer kompetanse til området og ved å synliggjøre næringslivet vårt håper vi dette vil bidra til å bosette seg i  Bamble.

Både Polaris Media (Varden) og Amedia ( TA) er medlemmer i foreningen og vi anbefaler å ta kontakt med de om du ønsker å synliggjøre bedriften din i digitale annonser.

 

BNF tar ferie fra 11 juli - kontoret er stengt. Telefoner og mail blir besvart – det stopper ikke opp selv om det er ferie. ER det saker som vi bør kobles på så er vi bare en tlf unna.

Fra 5 august er vi tilbake for fullt og da er det full fart utover høsten. Her er litt av de som skjer til høsten;

Frokostmøter

Vårt første frokostmøte er 22 august og denne gangen skal vi være hos Grep Bamble. Vi møter kl 0730 til frokost – så blir det program fra 0830 til 1000.

Pipelife v / Knut Vegar Oddnes vil presentere Pipelife ,og da er det ekstra gøy at vi er hos Grep Bamble da snekkerverkstedet gjør mye jobb for akkurat Pipelife.

Det blir også presentasjon av Grep Grenland / Bamble.

Alle frokostmøtene er nå booket ut året og alle ligger ute på vår webside. Det er ikke alle som er booket inn på sted- men det oppdateres når det er klart. Vi ønsker å komme rundt til medlemmene våre så om noen ønsker å ha et frokostmøte med plass til 30-50 prs er det bare å si ifra. Vi kan ta maks 30 påmeldte om det ikke er plass til flere også.  

Tusen takk til alle dere som tok dere tid til å svare på undersøkelsen om temaer – det er til veldig god hjelp når vi setter opp møtene. Vi ønsker å ha temaer som er dere er opptatt av!

 

Miljøfyrtårn

Flere av våre medlemsbedrifter vil nå starte på kurs for å starte jobben for å bli Miljøfyrtårn. Det blir 3 kurskvelder fra 28 august og frem til og med 25 september.

I Bamble kommune er det nå registrert 16 bedrifter som er sertifisert som Miljøfyrtårn. På Alti Brotorvet er flere av leietakerne nå sertifisert som Miljøfyrtårn.  Vi har også flere av våre medlemmer som er sertifisert allerede.

Om det skulle være flere som vil være med er det bare å ta kontakt på mail.

Bedriftsnettverk

I august vil bedriftsnettverket i Langesund starte opp, og det blir møter og workshop’s for å finne veien videre for å søke midler til et 3 – årig prosjekt.

Dette er et bedriftsnettverk har med aktører fra handel, servering, kultur, gårdeiere og reiselivsbedrifter.

Styremøter i BNF

Hver 2 tirsdag i måneden har BNF sine styremøter. Er det saker som dere mener vi skal ta opp så sender dere e-post til styreleder Dag Carlsen. Styret i BNF ønsker å jobbe saker som dere i næringslivet er opptatt.

Medlem til Medlem

BNF ønsker å lage en side på bamblenf.no hvor medlemmene kan markedsføre seg og sine produkter til andre medlemmer. Vi vil sette opp en arbeidsgruppe som skal jobbe med nettsiden for å få til det beste for medlemmene våre.

Siden blir markedsført i nyhetsbrev og mailer fra  BNF, det vil også  bli henvist til i våre SoMe kanaler.